Clarence Morberg Award 2022

MUSTAFA SHERIF

🏆 I am so honored to receive Clarence Morberg Award 2022 from SamhĂ€llsbyggarna

Clarence Morberg-pristagare – SamhĂ€llsbyggarnas utmĂ€rkelse som belönar unga inspiratörer och samhĂ€llsbyggare.

Jag kÀnner mig hedrad, ödmjuk och vÀldigt glad att ta emot SamhÀllsbyggarnas pris Clarence Morberg-priset för Är 2022. Priset för mig Àr ett belöningskvitto. Ett kvitto pÄ att mitt aktiva driv och arbete med komplexa stadsutvecklingsfrÄgor som frÀmjar utvecklingen i byggbranschen och skapar framtidens stÀder för alla mÀnniskor, syns och hörs. Priset ger mig mer inspiration, vÀldigt mycket motivation och en stor energiboost.

⭐ Juryns motivering:
Ordet inspiration kommer av latinets inspirare: att andas in, andas pÄ, blÄsa liv i. Mustafa Sherif Àr genom sin oförtröttliga hÀngivenhet en inspiratör i ordets verkliga betydelse. Han andas samhÀllsbyggnad och blÄser stÀndigt liv i vÄr bransch.

Det gĂ€ller inte minst bland de mĂ„nga unga – studenter och nyeutexaminerade – som vittnar om hans betydelse för deras studie- och karriĂ€rval. Att ledsaga studenter som skriver om barnvĂ€nliga stĂ€der Ă€r en del av hans kall för framtidens hĂ„llbara samhĂ€lle med mĂ€nniskan i centrum.

Det handlar ocksÄ om engagemanget i de mÄnga organisationer och sammanslutningar som verkar för att frÀmja och fördjupa branschen, liksom podcasten Urbanistica som har lyssnare i hela vÀrlden. Allt detta, och mer dÀrtill, gör Mustafa Sherif till sjÀlvklar mottagare av Clarence Morberg-priset.

Ett stort ack till Clarence Morberg-priset för Är 2022 Jury
Joanna Messmer, VD, SamhÀllsbyggarna
Jan Wejdmark, Senior partner,Newsec
-Malena H., civilingenjör, doktor i företagsekonomi och lektor i byggprojektledning, KTH Royal Institute of Technology
-Stefan Engdahl, Planeringsdirektör, Trafikverket
Ann-Louise Lökholm Klasson, VD, Sweco Sverige
Kajsa Hessel, VD, Svensk ByggtjĂ€nst

LÀs mer hÀr https://www.samhallsbyggarna.org/nyheter/2022/10/mustafa-sherif-tilldelas-clarence-morberg-priset-2022/

Published by Mustafa Sherif

Child Friendly Urban Planner at AFRY | TEDxStockholm | Public Speaker | Urbanistica Podcast Host | H22 City EXPO Ambassador | Placemaking Europe Leader

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: