Tack OH! festival i Stockholm

Den 1-3 oktober bjöd vi på Open House Stockholm allmänheten in till gratis guidade visningar av stadens mest unika och spännande byggnader och platser. Festivalen syftar till att involvera allmänheten i stadens utveckling och stimulera intresset för #arkitektur och samhällsbyggande. Festivalen arrangeras i hela Storstockholmsområdet.

Open House #stockholm är en del av det globala nätverket Open House Worldwide. Föreningarna Samhällsbyggarna, Samhällsbyggnadslänken, Stockholms Arkitektförening och Stockholms Byggnadsförening är grundare av Open House Stockholm. De delar alla ett stort engagemang för stadens utveckling.

Open House Stockholm Projektchefen Joanna Messmer gästar Urbanistica Podcast och berättar om festivalen, syftet, organisationen, objekten som du kan beöska och mycket mer. (länkar till avsnittet finns i kommentarsfältet). Festivalprogram finns att se på openhousestockholm.com

Jag som stadsplanerare på AFRY har tidigare engagerat mig som volontär i Open House Stockholm och är väl förtrodd med festivalens koncept och syfte. Jag känner mig oerhört ärad att vara en av de fantastiska ambassadörer på OH!

Keep up the good work
Keep loving cities ❤️

Published by Mustafa Sherif

Child Friendly Urban Planner at AFRY | TEDxStockholm | Public Speaker | Urbanistica Podcast Host | H22 City EXPO Ambassador | Placemaking Europe Leader

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: