Back to school

Kick-off föreläsning för 400 nya studenter på KTH Royal Institute of Technology under samhällsbyggnadslänkens dag. Jag fick hålla en inspirationsföreläsning om hur man kan hitta sin passion i livet. Studenterna fick höra om möjligheterna inom samhällsbyggnadsbranschen, och om de olika projekt som jag jobbar med på AFRY landskap och plan sektionen. Föreläsningen finn här

Det var väldigt inspirerande och otrolig givande att träffa och lyssna på framgångsrika och passionerade kollegor i branschen Monica von Schmalensee , Alexandra Lauren , Rikard Espling , Fredrik Gröndahl , Hawler Harde Rabun , Joanna Messmer.

Published by Mustafa Sherif

Child Friendly Urban Planner at AFRY | TEDxStockholm | Public Speaker | Urbanistica Podcast Host | H22 City EXPO Ambassador | Placemaking Europe Leader

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: